Κεντρική Γυναίκες Η γιορτή του Παναθλητικού (pics)

Η γιορτή του Παναθλητικού (pics)

panathlitikos gunaikes deipno

panathlitikos-gunaikes-deipno

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, όλα τα τμήματα του Παναθλητικού έδωσαν το “παρών” στον ετήσιο χορό και κοπή της πίτας του συλλόγου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με το σύλλογο.

Η Ανακοίνωση:

” Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της «Κορυφής» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για άλλη μία χρονιά, ο ετήσιος χορός και κοπή πίτας του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού. Παρόντες οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου, προπονητές και διοίκηση και καλεσμένοι. Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Γκατζές και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης, τους οποίους ο σύλλογος ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία.

Τιμήθηκαν οι: Λίνος Χρισικόπουλος για την προσφορά του στο άθλημα και ως αντιπρόσωπος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βράγγας ως ο μεγάλος μαχητής της ζωής, ο οποίος με το λόγο του άγγιξε τις καρδιές όλων μας, ο αντιπρόσωπος του GrSpotakia, Τόλης Κουλιός, για την προώθηση του συλλόγου και την προσφορά του. Αντιπρόσωποι των τμημάτων του συλλόγου παρέλαβαν τα κομμάτια της πίτας. Ο Σίμος Δανιηλίδης, για το Δήμο Νεάπολης Συκεών, στο λόγο του ανέφερε την άψογη συνεργασία με το σύλλογο. Επίσης, ευχαρίστησε το σύλλογο για την ανάδειξη της περιοχής και για το πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας του. Ο πρόεδρος Γιώργος Γιαρένης, συνολικά για το σύλλογο του Παναθλητικού. Ο Γεροφώτης Δημήτρης, για το κομμάτι που αντιστοιχεί στο αναπτυξιακό του ανδρικού τμήματος, αλλά και το Ανδρικό. Ο Γιάννης Δημητρόπουλος για την ομάδα της Κ20. Ο Νίκος Σαριδάκης, για το Παιδικό. Ο Σταμούλος Γιώργος για το κομμάτι των Τζούνιορ Αγοριών. Ο Ζάχαρης Κώστας ως αρχηγός του Εφηβικού, για το γυναικείο τμήμα, των Κορασίδων και του Αναπτυξιακού, η Ελένη Καφαντάρη, η αρχηγός του γυναικείου τμήματος Ειρήνη Αναστασιάδου, από τις Νεανίδες η αρχηγός Κωνσταντίνα Τσιλιφώνη, για τα Μίνι Κορίτσια η Ελεάνα Γιαννάτση, για τα Τζούνιορ Κορίτσια η Νικολέτα Μπαλλά.

Πολλοί οι κερδισμένοι από τους λαχνούς, που μοίρασαν μεγάλα δώρα. Τον τόνο της εκδήλωσης έδωσε ο καταξιωμένος DjKevinGr (Αλέξανδρος Μαυροματίδης), ο οποίος δημιούργησε για άλλη μία φορά”.

Παναθλητικός (12)Παναθλητικός (5)

Παναθλητικός (2)Παναθλητικός (3)

Παναθλητικός (9)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…