Κεντρική NBA Η απλή εξήγηση του Γιάννη για τη βελτίωση των Μπακς (vid)
NBA

Η απλή εξήγηση του Γιάννη για τη βελτίωση των Μπακς (vid)

giannis antetokounmpo khris middleton

giannis-antetokounmpo-khris-middleton

Η αναβαθμισμένη εικόνα που παρουσιάζουν οι Μιλγουόκι Μπακς στα τελευταία παιχνίδια, όπου έχουν σημειώσει 4 σερί νίκες, μπορεί να αποδοθεί σε πολλούς παράγοντες. Η καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, η άμεση εκμετάλλευση του τρανζίσιον, το “σφίξιμο” της άμυνας και οι καλύτερες συνεργασίες στον ανασταλτικό τομέα είναι κάποιοι από αυτούς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, θεωρεί ότι το “κλειδί” της επιτυχίας δεν είναι κάποια ομαδική συνθήκη αλλά ένας συγκεκριμένος παίκτης

Σε ερώτηση που του έγινε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Νικς σχετικά με τα αίτια της ανόδου του Μιλγουόκι, ο “Greek freak” απάντησε κοφτά με τη φράση “Κρις Μίντλετον“, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της επιστροφής του 25χρονου γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι, ο Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόδοση της ομάδας του αλλά και τη δική του, χάρη στην οποία τα “ελάφια” βρήκαν τον δρόμο προς τη νίκη: “Συνεχίσαμε να παίζουμε δυνατά. Ήμασταν συγκροτημένοι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και παίξαμε δυνατά στην άμυνα. Προσωπικά, προσπαθούσα να φτιάξω τις σωστές φάσεις. Μπορεί τα πρώτα σουτ (του 2ου ημιχρόνου) να μην έμπαιναν αλλά συνέχισα να είμαι επιθετικός. Κάνοντας αυτό, ξέρω ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα βρίσκουμε καλύτερα σουτ, με την ελπίδα να κερδίζουμε”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HjPPyFNwnYg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…