Κεντρική NBA Γκόλντεν Στέιτ… άνευ βασικών στο Σαν Αντόνιο!
NBA

Γκόλντεν Στέιτ… άνευ βασικών στο Σαν Αντόνιο!

steph curry klay thompson draymond green

steph-curry-klay-thompson-draymond-green

Η “μάχη” για την πρωτιά στη Δυτική Περιφέρεια έχει αποκτήσει “άγρια” ομορφιά, καθώς η πτώση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε συνδυασμό με την αξιοθαύμαστη σταθερότητα των Σαν Αντόνιο Σπερς έχει φέρει τις δύο υπερδυνάμεις σε απόσταση μόλις 1.5 νίκης! Το αυριανό ντέρμπι μεταξύ τους θα συγκέντρωνε τα βλέμματα όλου του μπασκετικού πλανήτη αλλά οι τελευταίες εξελίξεις έχουν “φρενάρει” τις προσδοκίες των φανς.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των “πολεμιστών”, Στιβ Κερ επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Στεφ Κάρι, ο Κλέι Τόμπσον, ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Άντρε Ιγκουοντάλα δεν θα ταξιδέψουν στην πόλη του Τέξας, με σκοπό να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε συνδυασμό με τη δεδομένη απώλεια του Κέβιν Ντουράντ εξαιτίας του τραυματισμού του, οι “πολεμιστές” θα παραταχθούν στο παρκέ δίχως τους 5 καλύτερους παίκτες τους!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hGZlZOVBGeg]

Μάλιστα, οι Σπερς δεν πάνε πίσω στον τομέα αυτό, καθώς ο Κουάι Λέοναρντ υπέστη διάσειση στο προχθεσινό παιχνίδι εναντίον των Θάντερ, με το πρωτόκολλο της λίγκας να του απαγορεύει τη συμμετοχή στο αυριανό ματς! Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα “ξίφη” τους στις 29 Μαρτίου, οπότε οι φίλοι του NBA θα πρέπει να περιμένουν λίγο παραπάνω, ώστε να απολαύσουν τις δύο ομάδες σε όλο τους το μεγαλείο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…