Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιατί έμεινε τόσο;

Γιατί έμεινε τόσο;

gentile

Είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Άλλωστε ήδη ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ, που πρόσκεινται στον πρόεδρο της ΚΑΕ, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Είναι πρόδηλο ότι το παιδί δεν μπορούσε. Κι αναρωτιέμαι γιατί δεν το είδαν από την πρώτη στιγμή.

Όσοι μας διαβάζετε τακτικά, γνωρίζετε τις απόψεις μου για τον Ιταλό παίκτη. Δεν θα χρειαστεί να παραθέσω κείμενα, για την οικονομία του χρόνου σας. Όποιος έχει μάτια βλέπει κι ήταν πασιφανές ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει κατ’ ελάχιστο τον Παναθηναϊκό, αφήστε που έτρωγε χρόνο από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ακόμα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Παραπέμπω μόνο στο πρώτο μου άρθρο, πριν ακόμα φορέσει την πράσινη φανέλα και δείξει στον καθρέπτη των παικτών (το παρκέ) τι μπορεί να κάνει. Είχα γράψει τότε “Γιατί χαίρεται ο κόσμος;” κι αυτό θαρρώ ότι είναι το χρέος ενός δημοσιογράφου. Να μαζεύει τα στοιχεία και να μιλά, ακόμα και με τον κίνδυνο να εκτεθεί.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα αποτελέσει -κατά τα φαινόμενα- σύντομα παρελθόν. Πέρασε και δεν ακούμπησε, αποδεικνύοντας πως το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, που δεν έχουν θέση οι μεταγραφές αεροδρομίου. Πρόσφερε, όμως, ένα μάθημα στους απανταχού λάτρεις των ομάδων, είτε αυτοί είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι απλοί φίλαθλοι.

Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούν πως ό,τι κάνει η διοίκηση, δεν είναι υποχρεωμένοι να το αποδεχθούν ως… ευαγγέλιο, γιατί κανείς δεν έχει το αλάθητο του Πάπα. Οφείλουμε όλοι να είμαστε κριτικοί απέναντι στις επιλογές, ώστε με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε, καθείς με τον τρόπο και τον ρόλο του.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε γυάλινη σφαίρα μπροστά μας, δεν είμαστε… τυχερούληδες. Ρεπορτάζ κάνουμε κι όποιος κάνει ρεπορτάζ -χωρίς εκπτώσεις- δικαιώνεται.

Υ.Γ.1: Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση ότι φεύγει ο Τζεντίλε. Αναρωτιέμαι γιατί έμεινε τόσο; Αλλά και γιατί αποκτήθηκε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πέλικανς: Πήραν με ανταλλαγή τον Βαλαντσιούνας

Μεγάλη ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε στο NBA, αφού οι Πέλικανς και το Μέμφις αντάλλαξαν τον Β…