Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης” (vid)

Γιαννακόπουλος: “Να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης” (vid)

giannako1 1

giannako1

Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος από τη Βιτόρια κι έμεινε ζωντανός στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη χώρα των Βάσκων και μίλησε στην κάμερα του “vtv” της Βιτόρια για τον μεγάλο στόχο του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά:

Για τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα: “Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία”.

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: “Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια”.

Για τη Βιτόρια: “Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ”.

Για το αν θα πάρει το Λάρκιν: “Δεν το γνωρίζω, αυτά είναι θέματα του προπονητή. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Μέχρι τώρα δεν έχουμε κακή χρονιά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν μεγάλος τελικός για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Για επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα: “Ο κύριος Μπερτομέου έκανε λόγο για 18 ή και 20 ομάδες, ο Παναθηναϊκός πάντα πίστευε πως αυτό είναι καλό. Θα δούμε πως πάνε τα πράγματα”.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: “Στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι να κερδίζει τα πάντα. Άρα δεν έχουμε στόχο μόνο να πάμε στο Final-4, αλλά να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…