Κεντρική Γυναίκες “Έτοιμοι ψυχολογικά γα το ματς με Παναθηναϊκό” (pics)

“Έτοιμοι ψυχολογικά γα το ματς με Παναθηναϊκό” (pics)

Eleni Kapogianni Olympiakos Ginaikes

Eleni Kapogianni-Olympiakos-Ginaikes

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (05/03, 16:00) εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι “αιωνίων” για τη 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως εκτός από το στόχο που είναι η νίκη, οι “ερυθρόλευκες” να πραγματοποιήσουν εμφάνιση αντάξια της ποιότητας της ομάδας.

Παράλληλα, οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννης προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, με το σύλλογο να ευχαριστεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού και θέλουμε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη. Ο στόχος μας είναι όπως πάντα αυτός και περιμένουμε να πραγματοποιήσουμε εμφάνιση αντάξια της ποιότητας της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την  ΚΑΕ Ολυμπιακός που μας διευκόλυνε αυτό το διήμερο και πραγματοποιήσαμε τις προπονήσεις στο ΣΕΦ“.

Από την πλευρά της, η Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε:”Eχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Περιμένω ότι θα πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα φθάσουμε στη νίκη που θέλουμε. Δεν σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα“.

Η ανακοίνωση του:”Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, όπου διεξήχθησαν οι προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών, διευκολύνοντας την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών”.

Ολυμπιακός (2)

Ολυμπιακός (1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…