Κεντρική Διεθνή Ετοιμάζει “μπαμ” με Γιόβιτς η Μπαρτσελόνα!

Ετοιμάζει “μπαμ” με Γιόβιτς η Μπαρτσελόνα!

stefan jovic red star

stefan-jovic-red-star

Η απογοητευτική σεζόν της Μπαρτσελόνα σε όλα τα επίπεδα έχει καταστήσει απαραίτητη την άμεση ανάγκη για ενίσχυση. Αναμένεται να υπάρξουν θεαματικές ανακατατάξεις στο ρόστερ των “μπλαουγκράνα” και η πρώτη απόφαση φαίνεται πως έχει ληφθεί. Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί έχουν ρίξει τα “δίχτυα” τους προς την πλευρά της Σερβίας, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει την υπογραφή του πλέι-μέικερ του Ερυθρού Αστέρα, Στέφαν Γιόβιτς!

Η “μηχανή” παραγωγής παικτών της σερβικής ομάδας συνεχίζεται, καθώς φαίνεται πως άλλος ένας παίκτης του Αστέρα θα πωληθεί σε μεγαλύτερη ομάδα, έναντι ενός ευτελούς ποσού. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Kurir”, ο Γιόβιτς έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων αλλά η Μπάρτσα έχει κινηθεί ταχύτερα για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ.

Η παρουσία του Γιόβιτς θα δώσει άλλη πνοή στην περιφέρεια της ομάδας, με τις καταπληκτικές οργανωτικές του ικανότητες (5.8 ασίστ ανά αγώνα) να κάνουν τη διαφορά. Σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του στην άμυνα (1.3 κλεψίματα ανά αγώνα) μπορεί να αποδειχθεί “λίρα-εκατό” για την “πληγωμένη” Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…