Κεντρική Basket League Άρης “Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, είμαι ενθουσιασμένος…”

“Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, είμαι ενθουσιασμένος…”

taylor 1

taylorΠιθανότατα την Κυριακή θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Ζερμέιν Τέιλορ (το θέμα της άφιξής του στην πόλη θα οριστικοποιηθεί την Παρασκευή)… Ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για την συμφωνία του με τους “κίτρινους”. Αναλυτικά:

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αρη. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία και να βοηθήσω την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει και τους πιο κρίσιμους αγώνες, αυτούς των play-offs. Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Μέχρι χθες δεν ήξερα πολλά για τον ΑΡΗ, όμως από την ώρα που ολοκληρώθηκε η συμφωνία, συλλέγω συνεχώς πληροφορίες για τη νέα ομάδα μου. Έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό”.

Μπουλς-Καβαλίερς καθώς και όλο το ΝΒΑ αλλά και όλη η Euroleague, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για τον στόχο του: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ για να έχει ένα επιτυχημένο φινάλε στη χρονιά. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να έχει ο Άρης μία καλή πορεία, ιδιαίτερα στα play-offs όπου κρίνονται όλα στη σεζόν. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα κάνω ό,τι μου πει για να έχουμε θετικά αποτελέσματα”.

Για το ότι για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Δε γνωρίζω πολλά για την ελληνική λίγκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Θέλω πολύ να έρθω και να μάθω περισσότερα, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ελλάδα για την οποία μου έχουν πει ότι είναι μία πολύ όμορφη χώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…