Κεντρική NBA Επιτέλους νίκη για Κάζινς-Ντείβις! (vid)
NBA

Επιτέλους νίκη για Κάζινς-Ντείβις! (vid)

demarcus cousins anthony davis

demarcus-cousins-anthony-davis

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς μετρούσαν 4 ήττες σε 4 ματς, μετά την blockbuster ανταλλαγή, η οποία “προσγείωσε” τον ΝτεΜάρκους Κάζινς στην πόλη της τζαζ. Η έλλειψη χημείας αλλά και ο πάγκος της ομάδας, ο οποίος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και βαθύς, αποτέλεσαν ανασταλτικοί παράγοντες. Στον χθεσινό αγώνα, όμως, αγωνίστηκαν εναντίον των Λος Άντζελες Λέικερς, μια ομάδα που προσφέρεται ώστε να ξεσπάσεις πάνω της και έτσι, το “καυτό” δίδυμο των Κάζινς και Ντέιβις “απασφάλισε” παίρνοντας την πρώτη του νίκη!

Ο “Boogie” σημείωσε 26 πόντους (6/16 δίποντα, 3/5 τρίποντα) και μάζεψε 15 ριμπάουντ, σουτάροντας εξαιρετικά από μακρινή απόσταση ενώ ο δυναμισμός του και η δεξιοτεχνία του με την μπάλα στα χέρια του επέτρεπε να βρει διαδρόμους και να σκοράρει από κοντά. Κατά κύριο λόγο έδρασε στο πρώτο ημίχρονο, όπου και έβαλε τους 18 εκ των 26 πόντων του ενώ κατάφερε να ξεπεράσει τους 10.000 πόντους καριέρας! Μοναδικό “μελανό” σημείο ήταν τα 6 φάουλ του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί για 2η φορά με τη φανέλα των Πέλικανς.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=M9J5wPTLmUM]

Από την άλλη, ο Ντέιβις “σάρωσε”, με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες. Ο “Brow” πήρε τη σκυτάλη από τον Κάζινς, πετυχαίνοντας 19 πόντους στο 2ο ημίχρονο, κυρίως μέσω των πικ-εν-ρολ αλλά και των isolations. Πλέον, το ρεκόρ των Πέλικανς κυμαίνεται στο 25-38, με το όνειρο των πλέι-οφς να παραμένει ζωντανό.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=087qyC5Jih0]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…