Κεντρική NBA Ενίσχυση με Τζόουνς για τους Μπακς του Γιάννη! (vid)
NBA

Ενίσχυση με Τζόουνς για τους Μπακς του Γιάννη! (vid)

terrence jones pelicans

terrence-jones-pelicans

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν χτυπηθεί βάναυσα από την “κατάρα” των τραυματισμών, με τους Τζαμπάρι Πάρκερ και Μάικλ Μπίσλι να πέφτουν στο “καναβάτσο” με πολύ εκκωφαντικό τρόπο. Η ανάγκη για ενίσχυση στις θέσεις των φόργουορντ είχε γίνει πλέον επιτακτική για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Τέρενς Τζόουνς να είναι τελικά αυτός που θα ενσωματωθεί στο ρόστερ των “ελαφιών“, όπως μετέδωσε το Yahoo Sports.

Ο Τζόουνς θα ενισχύσει τους Μπακς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ερχόμενος ως ελεύθερος, μετά τη αποδέσμευσή του από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς προ ολίγων ημερών. Ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ θα καλύψει σχεδόν αποκλειστικά τη θέση “4”, καθώς του λείπει η ευελιξία ώστε να αγωνιστεί στο “3” αλλά και η σωματική διάπλαση για να ανέβει στο “5”. Τη φετινή σεζόν έχει 11.5 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα, σε 51 ματς με τη Νέα Ορλεάνη ενώ αγωνίζεται 24,8 λεπτά σε κάθε αναμέτρηση.

Ο κόουτς, Τζέισον Κιντ επένδυσε ξανά σε έναν παίκτη με μεγάλο άνοιγμα χεριών, ο οποίος καλύπτει αποτελεσματικά τις γραμμές πάσας ενώ μπορεί να διακριθεί και στην άμυνα ψηλά (1.1 κλεψίματα, 1.4 τάπες ανά αγώνα φέτος). Επιθετικά διαθέτει πολύ καλό footwork στο ποστ, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία κινήσεων ενώ μπορεί να τελειώσει και φάσεις πάνω από τη στεφάνη. Το μακρινό σουτ βρίσκεται σε κάθετη “πτώση” φέτος (μόλις 25,3% από τη γραμμή του τριπόντου) αλλά η απόκτησή του θα ωφελήσει τους Μπακς, στην προσπάθειά τους να “αρπάξουν” την 8η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PhMzP1H1ACU]

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…