Κεντρική NBA Εμφάνιση καριέρας από τον Ντι Άντζελο Ράσελ (vid)
NBA

Εμφάνιση καριέρας από τον Ντι Άντζελο Ράσελ (vid)

dangelo russell kyrie irving lakers cavs

dangelo-russell-kyrie-irving-lakers-cavs

Ο Ντι Άντζελο Ράσελ αποτελεί ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο των Λος Άντζελες Λέικερς, ο παίκτης γύρω από τον οποίο επιθυμούν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Στη χρονιά του στο NBA, ο “DLo” δείχνει ότι το παιχνίδι του αναπτύσσεται συνεχώς αλλά το αποκορύφωμα ήταν το χθεσινό παιχνίδι εναντίον των πρωταθλητών, Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου ο Ράσελ έπιασε τρομερά επίπεδα απόδοσης!

 

Ο Ράσελ πέτυχε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του, με 40 πόντους (7/10 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 5/7 βολές), συνθέτοντας μια απίθανη “μονομαχία” με τον Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος σταμάτησε στους 46. Η δική του απόδοση δεν ήταν αρκετή ώστε να υπερκαλύψει αυτή του “Uncle Drew” αλλά ηγήθηκε των Λέικερς, οι οποίοι έφθασαν πολύ κοντά σε ένα μεγάλο upset (αν και η επιθυμία τους είναι να χάνουν, ώστε να διατηρήσουν το top-3 protected ντραφτ πικ τους).

Ο εκτελεστικός τομέας αποτελεί το δυνατό “χαρτί” του Ράσελ, με τον αριστερόχειρα πλέι-μέικερ να σουτάρει κάτω από κάθε πιθανή συνθήκη, από όλες τις πλευρές του γηπέδου. Το μέγεθός του (1.96 μ.) τον βοηθά, ώστε να σουτάρει πάνω από τους αμυντικούς ενώ κατορθώνει να τους βάζει στην πλάτη του μετά το πικ-εν-ρολ, βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο για να δράσει. Χάρη στο σουτ, τον χειρισμό της μπάλας και το ύψος του, ο Ράσελ μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους πόιντ-γκαρντ του πλανήτη σε μερικά χρόνια, αφήνοντας το στίγμα του στους “λιμνανθρώπους“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9JEX1oqU7EM]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…