Κεντρική NBA Διπλό με στόφα πρωταθλητή για τους Γουόριορς! (vids)
NBA

Διπλό με στόφα πρωταθλητή για τους Γουόριορς! (vids)

steph curry warriors

steph-curry-warriors

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρέθηκαν στα “σχοινιά” από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες με τα καλύτερα ρεκόρ στο NBA! Με τρομερή κίνηση της μπάλας, απίθανες εκτελέσεις και “ατσάλινη” άμυνα, τα “σπιρούνια” προηγήθηκαν με 26-5 (!), με τους Γκριν, Λέοναρντ και Όλντριτζ να βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Η 1η περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 33-17 αλλά οι Σπερς λογάριαζαν δίχως ένα συγκεκριμένο στατιστικό…

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες 3 σεζόν, οι “πολεμιστές” είχαν βρεθεί 2 φορές πίσω στο σκορ με τουλάχιστον 15 πόντους με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου! Το αξιοσημείωτο ήταν ότι επικράτησαν και στα δύο αυτά παιχνίδια και η ιστορία επαναλήφθηκε για 3η φορά χθες! Χάρη σε ένα απίθανο 2ο δωδεκάλεπτο, οι Γουόριορς μείωσαν σε απόσταση αναπνοής με τη λήξη του ημιχρόνου (57-54) ενώ πήραν πλήρως τον έλεγχο στην επανάληψη, φεύγοντας με το διπλό από το Τέξας!

 

Οι “παγκίτες” των Γουόριορς, με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Γουεστ (15 πόντοι) ψαλίδισαν τη διαφορά. Συνολικά, οι “dubs” έλαβαν 45 πόντους από τον πάγκο τους, ο οποίος αποδείχθηκε κλειδί για την τελική επικράτησή τους. Στη συνέχεια, οι βασικοί ανέλαβαν το φορτίο, με τον Στεφ Κάρι να είναι καταπληκτικός, με 29 πόντους και 11 ασίστ (4/8 τρίποντα 7/7 βολές), παίρνοντας “φωτιά” στην 3η περίοδο, με συνεχόμενα σουτ. Ακόμη, έμπαινε με επιτυχία στο καλάθι, βάζοντας λέι-απ και κερδίζοντας πληθώρα φάουλ. Σε απόδοση τον ακολούθησε ο Κλέι Τόμπσον, με το “sniper” του Γκόλντεν Στέιτ να σταματά στους 25, με 4/9 τρίποντα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NoRAu5dm02M]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ddyE51LeYEg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…