Κεντρική NBA Δίχως μουσική για ένα ημίχρονο το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν!
NBA

Δίχως μουσική για ένα ημίχρονο το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν!

madison square garden

madison-square-garden

Σε ένα πρωτότυπο πείραμα αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ιθύνοντες των Νιου Γιορκ Νικς, στον χθεσινό αγώνα εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν. Συγκεκριμένα αποφάσισαν να μην ακουστεί κανένα τραγούδι από τα μεγάφωνα, να μην προβληθεί κανένα βίντεο στα μάτριξ του γηπέδου και να μην λάβει χώρα καμία διασκέδαση άλλου είδους (τσιρλίντερ κτλ) από την προθέρμανση των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Το μόνο πράγμα που προβαλλόταν στο γήπεδο ήταν το μήνυμα της παραπάνω εικόνας, το οποίο λέει: “Το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα θα παρουσιαστεί δίχως μουσική, βίντεο ή άλλου είδους διασκέδαση εντός γηπέδου, ώστε να απολαύσετε το παιχνίδι στην πιο αγνή του μορφή. Απολαύστε τους ήχους του παιχνιδιού“.

Το πείραμα αυτό παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η αντίθεση ανάμεσα στην αναμέτρηση αυτή και σε ένα μέσο παιχνίδι φαινόταν χαώδης. Οι ίδιοι οι παίκτες, πάντως, δεν φάνηκαν πολύ χαρούμενοι για το γεγονός αυτό, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να εκφράζει έντονα τον εκνευρισμό του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκριν μίλησε για το γεγονός αυτό, τονίζοντας ότι η απουσία μουσικής υπόκρουσης επηρέασε αρνητικά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο: “Ήταν τραγικό! Άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Νομίζω ότι αυτό ήταν αγενές και ως προς τους ανθρώπους που εργάζονται ώστε να βελτιώσουν το παιχνίδι, από πλευράς διασκέδασης. Βελτιώνεις τον κόσμο, με σκοπό να τον κάνεις καλύτερο. Δεν πηγαίνεις πίσω σε αυτά που δεν ήταν καλά. Γιατί να το κάνεις αυτό; Είδατε το πρώτο ημίχρονο; Δεν υπήρχε ρυθμός. Αυτά τα πράγματα κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5piYSIJoFeQ]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…