Κεντρική NBA “Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου την οικογένειά μου!”
NBA

“Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου την οικογένειά μου!”

lavar ball lebron james

lavar-ball-lebron-james

Ο Λαβάρ Μπολ έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες εβδομάδες με τα λεγόμενά του. Ο κύριος αυτός είναι ο πατέρας του Λόνζο Μπολ, ο οποίος διαπρέπει στο κολεγιακό πρωτάθλημα αλλά και των ΛαΜέλο και ΛιΆντζελο, οι οποίοι είναι ήδη σταρ σε γυμνασιακό επίπεδο. Οι δηλώσεις του έχουν ανέλθει σε… viral επίπεδο, καθώς έχει πει, μεταξύ άλλων ότι ο Λόνζο Μπολ είναι καλύτερος από τον Στεφ Κάρι (!), ότι ο ίδιος θα μπορούσε να συντρίψει τον Μάικλ Τζόρνταν σε μονό αλλά και ότι τα παιδιά του πρέπει να υπογράψουν συμβόλαιο τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου ευρώ με κάποια αθλητική εταιρεία!

Ο “τρελοπατέρας” έχει προκαλέσει τόσο τον γέλωτα, όσο και την αγανάκτηση στους φίλους του μπάσκετ, φάνηκε όμως να ξεπερνά τα όρια στις τελευταίες δηλώσεις του, κάνοντας προσωπικές αναφορές στην οικογένεια του Λεμπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα είπε: “Οι παίκτες-“τέρατα” της σημερινής εποχής δεν είχαν πατεράδες που να ήταν τόσο καλοί. Ήταν ΟΚ αλλά ο πατέρας του Κάρι δεν ήταν All-Star, όπως και του Κόμπι. Για αυτό έγιναν οι ίδιοι τόσο καλοί”.

“Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τα παιδιά του Λεμπρόν γιατί θα νομίζουν ότι πρέπει να γίνουν σαν τον πατέρα τους. Θα ασκηθεί μεγάλη πίεση πάνω τους και θα πιστέψουν ότι δεν είναι τόσο καλοί, διότι οι προσδοκίες θα είναι πολύ, πολύ μεγάλες”, τόνισε στη διαδικτυακή εκπομπή του δημοσιογράφου του ESPN, Κρις Μπρουσάρντ.

Ο Λεμπρόν δεν άφησε τη δήλωση αυτή να περάσει έτσι, δίνοντας τη δική του, δυναμική απάντηση, επίσης στο ESPN: “Δεν θα πιάνεις τα παιδιά μου και την οικογένειά μου στο στόμα σου! Μπορεί να μιλάει όσο θέλει για τους γιους του, για το μπάσκετ, ακόμη και για μένα. Αλλά η οικογένειά μου να μείνει έξω απ’αυτό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…