Κεντρική NBA NCAA Δεν τα κατάφερε το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

Δεν τα κατάφερε το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

mitoglou wake forest virginia

mitoglou-wake forest-virginia

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μήτογλου, ο οποίος σημείωσε νταμπλ-νταμπλ, το Γουέικ Φόρεστ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βιρτζίνια Τεκ, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του τουρνουά της ACC. Οι Ντίμον Ντίκονς ηττήθηκαν με 99-90 και έτσι, οι ελπίδες του για πρόκριση στο μεγάλο τουρνουά λιγοστεύουν. Την Κυριακή (Selection Sunday) θα αποφασιστεί από την επιτροπή του NCAA (Selection Commitee) αν το Γουέικ Φόρεστ θα βρίσκεται ανάμεσα στις 68 ομάδες που θα απαρτίζουν την περιβόητη “March Madness“.

Ο Μήτογλου πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του για φέτος, με 12 πόντους (3/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές), 13 ριμπάουντ και 2 τάπες, σε 21 λεπτά συμμετοχής αλλά δεν αρκούσε. Κορυφαίος της ομάδας του ήταν ο Μπράιαντ Κρόφορντ, με 21 πόντους και 8/8 βολές ενώ ο, 2ος στην ψηφοφορία για παίκτης της χρονιάς στην ACC, Τζον Κόλινς είχε 15, μαζί με 10 ριμπάουντ.

Για τους νικητές, ο Ζακ ΛεΝτέι είχε 31 πόντους και 15 ριμπάουντ, ερχόμενος από τον πάγκο ενώ ο Σεθ Άλεν είχε 18, όντας επίσης “παγκίτης“, δικαιώνοντας την τακτική του προπονητή τους, Μπαζ Γουίλιαμς, ο οποίος επιλέγει να τους φέρνει από τον πάγκο, προκειμένου να αλλάζουν τον ρυθμό του αγώνα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R-rYtmGyvbQ]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…