Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Δεν είναι εύκολο να χειρίζεσαι ένα τέτοιο παιχνίδι”

“Δεν είναι εύκολο να χειρίζεσαι ένα τέτοιο παιχνίδι”

promitheas patron

promitheas-patron-aggelou-ageloy-vagelis-vaggelis-sef

Στη δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Αγγέλου, έπειτα από την ήττα της ομάδας του κόντρα στην “Ένωση”.

“Καταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και στη μάχη της για διάκριση στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, η οποία μας έδωσε ένα καλό μάθημα για να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και πού είμαστε. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις που πραγματικά είσαι”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε.

“Θέλω, όμως, να ξαναπώ συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο της Πάτρας, που με ευγένεια και σωστή μπασκετική νοοτροπία βοήθησε και πάλι την ομάδα μας. Ο δρόμος μας δεν είναι εύκολος, αλλά εμείς έχουμε διαλέξει το δρόμο της αλήθειας. Καλύτερα να χάσεις με 30 πόντους και να φανούν οι αδυναμίες σου, παρά να ηττηθείς με έναν πόντο και αυτές να κρυφτούν.

Όταν ο αντίπαλός σου, σου επιβάλει την ποιότητά του, εσύ δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι. Δεν είναι εύκολο να χειρίζεσαι ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά κάτω από πίεση. Εγώ δεν βγάζω και τη δική μου ευθύνη από την σημερινή ήττα”.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσάμης ανέφερε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος σε όλα τα σημεία του γηπέδου και προσέγγισε το παιχνίδι με απόλυτο επαγγελματισμό. Αντίθετα εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και ειδικά το γ΄ 10λεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Πρέπει να δούμε το σημερινό παιχνίδι ως μια κακή ημέρα για εμάς και να προχωρήσουμε.

Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στα πλέι-οφ. Η παραμονή βέβαια δεν έχει επιτευχθεί 100%, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη. Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου. Ένιωσα λίγο περίεργα που έπαιξα μετά από καιρό, θα συνεχίσω, όμως, τη δουλειά για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου περισσότερο και στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…