Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι είναι Παναθηναϊκός” (vid)

“Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι είναι Παναθηναϊκός” (vid)

james1

james1

Τον Μάικ Τζέιμς έβαλε στο “μικροσκόπιο” της η Ευρωλίγκα, δημιουργώντας του ένα εξαιρετικό αφιέρωμα. Ο Αμερικανός γκαρντ  δήλωσε πως δεν μπορεί να περιγράψει στους φίλους του τι είναι Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως ο κόσμος του “τριφυλλιού” σου δίνει έξτρα μπόνους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι ποιο δύσκολο να αγωνίζεσαι στην Ευρωλίγκα, παρά στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μερικές φορές νιώθω ψηλότερος. Όταν είσαι κοντός πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω, νομίζω είναι κάτι που με κάνει αυτό που είμαι”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σύγκριση ΝΒΑ και Ευρωλίγκας είπε:”H Ευρωλίγκα μερικές φορές είναι καλύτερη από το ΝΒΑ, γιατί κάθε παιχνίδι μετράει περισσότερο. Αν χάσεις τρία συνεχόμενα ματς στο ΝΒΑ όλα είναι εντάξει αλλά αν χάσεις τρία σερί στην Ευρωλίγκα, κοιτάς γύρω σου και λες μπορεί να μην τα καταφέρω στα playoffs“.

Τέλος, ερωτώμενος για το πως είναι να παίζεις σε ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον κόσμο πρόσθεσε:”Δεν μπορείς να το εξηγήσεις, “τρέφεσαι” από τον κόσμο σε κάθε καλό που κάνεις. Είναι σαν έξτρα μπόνους. Όταν προσπαθώ να το περιγράψω στους φίλους μου, τους λέω όταν έρθεις θα καταλάβεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …