Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χάσαμε το ματς στο τέλος του ημιχρόνου”

“Χάσαμε το ματς στο τέλος του ημιχρόνου”

Πασκουάλ

pasqual tsavi-pao

O Τσάβι Πασκουάλ τόνισε τόνισε πως κάποιες λεπτομέρειές και κάποια πράγματα που δεν έκανε σωστά ο Παναθηναϊκός Superfoods του έκριναν τον αγώνα με την Νταρουσάφακα. Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το “τριφύλλι” στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και στο Κέι Σι Ρίβερς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στη Νταρουσάφακα που πήρε μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ουσιαστικά χάσαμε το ματς γιατί στο τέλος του ημιχρόνου η Νταρουσάφακα είχε ένα σερί 9-0, το οποίο στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου έγινε 13-3 και ακολούθως 22-3 ως το 25’. Ήταν ένα από τα “κλειδιά” που έκριναν την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν κλειστό. Χάσαμε ένα ανοιχτό σουτ και ένα κρίσιμο ριμπάουντ. Ήταν και αυτό ένα “κλειδί” για την έκβαση του αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια πράγματα που δεν κάναμε καλά στο τέλος έκριναν τον αγώνα”

Για τις δυσκολίες στα εκτός έδρας παιχνίδια: “Γενικά σχεδόν όλες οι ομάδες της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε στα κρίσιμα λεπτά και να βελτιώσουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα. Σίγουρα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί σήμερα είχαμε το ματς στα μέσα χέρια μας και το χάσαμε”.

Για τον Κέι Σι Ρίβερς και το αν σκέφτεται να ξεκινάει με αυτόν τα επόμενα παιχνίδια,:”Ο Ρίβερς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας καθώς παίζει εξαιρετικά στα κρίσιμα σημεία. Θα πρέπει να διατηρούμε την ισορροπία κάθε φορά και θα αποφασίσουμε στα επόμενα παιχνίδια τι είναι καλύτερο για την ομάδα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…