Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα, το… τελευταίο “θύμα” του ΠΑΟΚ (vid)

Μπαρτσελόνα, το… τελευταίο “θύμα” του ΠΑΟΚ (vid)

liadelis

liadelisΟ ΠΑΟΚ για να “αρπάξει” την πρόκριση στους “8” του Champions League, καλείται στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Τενερίφη να υπερασπιστεί το +3 της νίκης (66-63) στο “Παλατάκι”… Το έργο του δεν είναι εύκολο δεδομένου πως η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη είναι εξαιρετική φέτος και μάλιστα “πατά” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην Ισπανία, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις σερί ήττες και αυτές ήταν από την Ρεάλ το 2006 (69-45), από την Εστουδιάντες το 2010 (88-77) και από την Βαλένθια το 2016 (78-62).

Συνολικά 12 αγώνες στο ΝΒΑ τα ξημερώματα της Τρίτης και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με LIVE STREAMING!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε ο “Δικέφαλος” στην συγκεκριμένη χώρα; Πρέπει να γυρίσουμε στο 2000… Ηταν 25/10/2000 όταν οι “ασπρόμαυροι” για την Euroleague είχαν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και πήραν σπουδαίο “διπλό” επικρατώντας με 58-67. Ο Λιαδέλης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 21 πόντους (8/8 βολές, 5/11 δίποντα και 1/6 τρίποντα) και δεύτερος ήταν ο Ράκα με 12 πόντους (3/5 δίποντα και 2/3 τρίποντα). Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, είχε αγωνιστεί ο Ναβάρο που είχε 14 πόντους αλλά και ο Ρεντζιάς (έπαιζε τότε στην Μπαρτσελόνα) που πέτυχε 2 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…