Κεντρική NBA NCAA Απέτυχε στα “σημεία” το Καλιφόρνια Ίρβαιν του Δημακόπουλου

Απέτυχε στα “σημεία” το Καλιφόρνια Ίρβαιν του Δημακόπουλου

ioannis dimakopoulos uc irvine

ioannis-dimakopoulos-uc-irvine

Το Καλιφόρνια Ίρβαιν του Γιάννη Δημακόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στη γιορτή της “March Madness” καθώς ηττήθηκε με 50-47 από το Καλιφόρνια Ντέιβις, στον τελικό του τουρνουά της Big West. Οι “Aggies” εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τη συμμετοχή στην τελική φάση του NCAA, επικρατώντας διά πυρός και σιδήρου, παρά το γεγονός ότι είχαν ηττηθεί με 30 πόντους από την ίδια ομάδα, περίπου 1 εβδομάδα πριν!

Ο Δημακόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 10 πόντους (3/8 σουτ, 4/4 βολές) και 2 τάπες σε 23 λεπτά συμμετοχής αλλά η ομάδα του ήταν υπερβολικά κακή επιθετικά, με 19/50 σουτ. Το Καλιφόρνια Ντέιβις δεν πήγαινε πίσω, έχοντας μάλιστα χειρότερο ποσοστό (18/52) αλλά κατάφερε να ευστοχήσει σε κρίσιμες φάσεις στα τελευταία λεπτά, φθάνοντας στην πολυπόθητη νίκη.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν μακράν ο Μπράιντον Λεμάρ, με 20 πόντους και 7/15 σουτ, όντας ο μοναδικός παίκτης των νικητών με διψήφιο αριθμό πόντων! Το άγχος κατέβαλλε φανερά τις δύο ομάδες καθώς το διακύβευμα ήταν μεγάλο αλλά το Καλιφόρνια Ντέιβις είχε τις λύσεις στο τέλος και έτσι πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…