Κεντρική NBA Αναβολή λόγω… πάγου στη Μινεσότα! (pics)
NBA

Αναβολή λόγω… πάγου στη Μινεσότα! (pics)

minnesota wet court

minnesota-wet-court

Ένα τουρνουά χόκεϊ επί πάγου, η υγρασία, η υψηλή θερμοκρασία αλλά και το… Disney on Ice κατάφεραν να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με το ματς να αναβάλλεται λόγω ολισθηρού παρκέ και πλέον αναζητείται νέα ημερομηνία διεξαγωγής του!

Ειδικότερα, η υψηλή θερμοκρασία της Μινεσότα, για την εποχή τουλάχιστον, (18 βαθμοί) αλλά και τα αποπνικτικά επίπεδα υγρασίας προκάλεσαν τη συμπύκνωση του πάγου κάτω από το παρκέ του Target Center. Ο πάγος αυτός είχε τοποθετηθεί, με σκοπό να φιλοξενηθεί η παράστασηDisney on Ice” το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά και ένα κολεγιακό τουρνουά χόκεϊ επί πάγου μέσα στις επόμενες μέρες, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του NBA! Ως αποτέλεσμα, το παρκέ γλιστρούσε απελπιστικά, με τον γκαρντ των Τίμπεργουλβς, Κρις Νταν να δηλώνει γλαφυρά ότι το παρκέ έμοιαζε σαν γήπεδο τένις μετά από βροχή!

 

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά φέτος που αναβάλλεται κάποιο παιχνίδι λόγω ολισθηρού παρκέ, μετά το Κινγκς-Σίξερς στις 30 Νοεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα περιμένουν πλέον τον ορισμό νέας ημερομηνίας, με την αναμέτρηση να θεωρείται κρίσιμη καθώς “κυνηγούν” αμφότερες την 8η θέση της Δύσης, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…