Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ακολουθήσαμε το πλάνο μας…”

“Ακολουθήσαμε το πλάνο μας…”

1648885

manolopoulos-sotiris-aek-omadiki

Στη σωστή τακτική που ακολούθησε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ύστερα από τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 89-63.

“Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού”ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα όμως ήμασταν απαράδεκτοι. Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε”.

Από πλευράς παικτών, ο Μπραντ Νιούλεϊ τόνισε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν μία δύσκολη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι δύο ημιχρόνων. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…