Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Aυστραλοί για Σόμπι: “Κρύωσε” στο τρίτο του ματς…

Aυστραλοί για Σόμπι: “Κρύωσε” στο τρίτο του ματς…

asobi

asobiO Nέιθαν Σόμπι μπορεί να “άρεσε” στα δύο πρώτα του ματς με Ρέθυμνο και Κύμη, ωστόσο κόντρα στον Προμηθέα ήταν ο… χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ βάσει του συστήματος αξιολόγησης. Συγκεκριμένα ο Αυστραλός συγκέντρωσε -1 (!) στο ranking όντας πολύ άστοχος στο παιχνίδι. Οι συμπατριώτες του δεν σταματούν να ασχολούνται μαζί του από τότε που “ντύθηκε” στα ασπρόμαυρα…

Θυμίζουμε πως είχαμε αναφέρει μετά τις πρώτες δύο καλές εμφανίσεις του με τον “Δικέφαλο” ότι στη χώρα του γράφτηκε πως “οι Adelaide 36ers (σ.σ. πρώην ομάδα του) ανησυχούν ότι ο Σόμπι μπορεί να αποτελέσει στόχος έχοντας προσφορές ξένων ομάδων”.

Ρόκετς-Γουόριορς με ξεχωριστή “μάχη” Χάρντεν-Κάρι… Αυτό το ματς αλλά και όλο το ΝΒΑ καθώς και ο τελικός Bαλένθια-Μάλαγα, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Τα άσχημα-κάκιστα ποσοστά ευστοχίας του Αυστραλού στο ματς με τον Προμηθέα δεν πέρασαν απαρατήρητα στους συμπατριώτες του… “Ο Σόμπι… κρύωσε (σ.σ. αναφέρεται έτσι με την έννοια πως ήταν “ζεστός” στα δύο πρώτα του ματς) στο τρίτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”, αναφέρει ιστοσελίδα της Αυστραλίας τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε 0/7 τρίποντα και συνολικά 2/11 σουτ εντός παιδιάς στον αγώνα του Σαββάτου.

  • asobi

    Σόμπι για το… μέλλον

    Ο Νέιθαν Σόμπι, ως γνωστόν, έχει ανακοινωθεί από τους Adelaide 36ers για τις επόμενες δύο …
  • asobi

    Mε Σόμπι η προθέρμανση του ΠΑΟΚ….

    Ξεκίνησαν το ζέσταμα ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στο “Παλατάκι” (οι δύο “αιώνιοι&#…
  • asobi

    Σόμπι με… πτώση

    Οταν ο Νέιθαν Σόμπι είχε κάνει “εκρηκτικό” ξεκίνημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…