Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα”

“Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα”

lemon

lemon

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Κόροιβο το Σάββατο στην Αμαλιάδα, για την 24η αγωνιστική της Basket League, με στόχο την επιστροφή στις  νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των Κρητικών στα τελευταία παιχνίδια, ο Γουόλτερ Λέμον πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει Κοροίβου, τονίζοντας την σπουδαιότητα της αναμέτρησης, ενώ επεσήμανε ως “οδηγό” την εμφάνιση στην Πάτρα.

“Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σημαντικά, πόσο μάλλον το επόμενο κόντρα στον Κόροιβο. Θα πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα, έχοντας στο 100% την συγκέντρωση μας στο πλάνο του προπονητή μας. Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες, καθώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας και θα πρέπει να παίξουμε όπως και στο ματς στην Πάτρα για να φύγουμε νικητές”.

Παράλληλα, ο Λέμον αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πως η διάκριση έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά και την ομαδική προσπάθεια.

“Από την μεριά μου είμαι εξαιρετικά συγκεντρωμένος σε κάθε προπόνηση. Αυτό θεωρώ πως είναι το “κλειδί” για τις εμφανίσεις μου μέχρι στιγμής. Μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται όλα. Όμως εγώ δεν επικεντρώνομαι στην ατομική μου απόδοση, καθώς το άθλημα είναι ομαδικό και σίγουρα αν δεν έχεις και την συμπαράσταση όλων τότε δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Εκείνο που μετράει είναι η ομαδική επιτυχία και μέσα από αυτή μπορεί ο κάθε ένας μας να αναδειχθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…