Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι: “Στην Αθήνα παίζεις κόντρα σε 19.000 φιλάθλους”

Τρινκιέρι: “Στην Αθήνα παίζεις κόντρα σε 19.000 φιλάθλους”

trinchieri

trinchieri

Ο Παναθηναίκός θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ στο “Νίκος Γκάλης” για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (Πέμπτη 9/2, 21:15), με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο των “πρασίνων” και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν αλλά και στο πολυπρόσωπο ρόστερ του “τριφυλλιού“.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού: “Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα. Παίζουν καλά φέτος, ειδικά στην έδρα τους. Στην Αθήνα δεν παίζεις απέναντι μόνο σε μια καλή ομάδα, αλλά και απέναντι σε 19.000 φιλάθλους. Έχουν ισορροπημένο ρόστερ, κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει και αυτό τους καθιστά απρόβλεπτους. Ο Μπουρούσης, ο Καλάθης, ο Τζεντίλε, ο Ρίβερς, ο Τζέιμς έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία εννέα ματς. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξεπεράσουμε τα όριά μας για 40 λεπτά”.

Από την άλλη, ο φόργουορντ της Μπάμπεργκ, Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος βρήκε απέναντί του τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν ως παίκτης του Άρη τόνισε: “Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ δυνατά στο γήπεδό του, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια δυναμικότητα και ένταση με τους αντιπάλους μας. Ελπίζω να είμαστε κοντά στο σκορ για να είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…