Κεντρική NBA Το σουτ του Πιρς που καθήλωσε τα πλήθη! (vid)
NBA

Το σουτ του Πιρς που καθήλωσε τα πλήθη! (vid)

paul pierce celtics clippers

Marcus Smart, Paul Pierce, Isaiah Thomas

Επί 15 σεζόν (1998-2013) έδωσε όλη του την ψυχή και την αφοσίωσή του στους Μπόστον Σέλτικς. Ήταν πάντοτε εκεί και τις χρονιές που οι “κέλτες” βολόδερναν στις τελευταίες θέσεις της Ανατολικής περιφέρειας αλλά και τη σεζόν της απόλυτης καταξίωσης, στην πρωταθλήτρια ομάδα του 2008. Πλέον, στην τελευταία του χρονιά στον “μαγικό” κόσμο και με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Πολ Πιρς επέστρεψε για ένα τελευταίο “αντίο” στο αγαπημένο του γήπεδο, με το φινάλε της βραδιάς να φαντάζει βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ!

19,8” για τη λήξη και με το αποτέλεσμα του αγώνα να έχει κριθεί, ο κόουτς των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς αποφάσισε να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα όλων ανεξαιρέτως των φανς των Σέλτικς (οι οποίοι φώναζαν τη φράση “We want Paul Pierce” σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα) και “έριξε” ξανά στο παρκέ τον Πιρς, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στα πρώτα 4 λεπτά του ματς. Ο “The Truth” ήταν άποντος μέχρι εκείνο το σημείο, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν, στα εκατοντάδες παιχνίδια που είχε αγωνιστεί στο TD Garden! Όχι όμως για πολύ…

Μέσα σε πανδαιμόνιο, ο Πιρς υποδέχθηκε την μπάλα, ώστε να πάρει την τελευταία επίθεση. Ο Αϊζέια Τόμας, ο οποίος τον μάρκαρε, επέλεξε φανερά να τον αφήσει ελεύθερο. Παρά την “προχωρημένη” του ηλικία, ο Πιρς απέδειξε ότι παραμένει “φονικός” και με εύστοχο τρίποντο ξεσήκωσε ακόμη περισσότερο το ήδη εκστασιασμένο κοινό των Σέλτικς! Σίγουρα, πρόκειται για μια από τις ομορφότερες και πιο εμβληματικές στιγμές της φετινής, πλούσιας σεζόν.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6rtWNe7L1Ic]

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…