Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το Official Olympiacos BC Road Store πάει Ρόδο

Το Official Olympiacos BC Road Store πάει Ρόδο

olympiakos red store

olympiakos-red store

Στη Ρόδο θα βρεθεί το  Official Olympiacos BC Store, εν όψει της αναμέτρησης του Κολοσσού με τους “ερυθρόλευκους”. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φιλοξενούνται από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για τη 17η αγωνιστική της Stoximan Basket League και το αυτοκινούμενη μπουτίκ του συλλόγου θα βρεθεί το νησί της Ρόδου.

Η Ανακοίνωση:

“Το Official Olympiacos BC Road Store αυτή τη φορά θα… σαλπάρει για τη Ρόδο. Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Νησί των Ιπποτών από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και θα ανοίξει τις… πόρτες του σ’ όλους τους φιλάθλους. Με αυτόν τον τρόπο το Official Olympiacos BC Road Store συνεχίζει τη θρυλική του πορεία σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας πιστά την αποστολή του μπασκετικού Ολυμπιακού μας, προσεγγίζοντας όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας.

Φυσικά, από την επίσκεψη του Official Olympiacos BC Road Store στη Ρόδο δεν θα μπορούσε να λείψει και ο αγαπημένος σε όλους μας Θρυλέων! Η μασκότ του Ολυμπιακού τη Δευτέρα το πρωί (13/02) θα είναι κοντά σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Olympiacos BC Road Store στη Ρόδο…

Κυριακή 12/02
Πεζόδρομος Πλαστήρα, δίπλα Ακταίον, πόλη Ρόδου 15.00-21.00

Δευτέρα 13/02-Game Day
Πεζόδρομος Πλαστήρα, δίπλα Ακταίον, πόλη Ρόδου 10.00-14.00
Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο, πόλη Ρόδου 15.00-19.00.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…