Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το χαμόγελο των παιδιών το πιο σημαντικό τρόπαιο”

“Το χαμόγελο των παιδιών το πιο σημαντικό τρόπαιο”

panathinaikos 1

panathinaikos

Στα γραφεία της Mercedes Benz βρέθηκε το “χαμόγελο του παιδιού”, προκειμένου να διασκεδάσει με τους παίκτες του “τριφυλλιού” (στην παρουσίαση της “πράσινης” ΚΑΕ με το νέο της χορηγό), με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τονίζει πως το μεγαλύτερο τρόπαιο είναι το χαμόγελο των συγκεκριμένων παιδιών.

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
“Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ομίλου Γιαννακόπουλου, θα ήθελα να πω, πως είναι πάρα πολύ μεγάλη η χαρά που η συνεργασία με τον πρωταθλητή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μη, Mercedes, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η δεύτερη συνεργασία που κάνουμε με τη Mercedes. Μετά τη ΒΙΑΝΕΞ και ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται με τη Mercedes.

Όπως είπε και ο κύριος Καλήγερος το πιο σημαντικό Κύπελλο, το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ. Καλά είναι και τα πρωταθλήματα, καλές είναι και οι κούπες, καλά και τα γρήγορα και ασφαλή αυτοκίνητα και συγχαρητήρια στη Mercedes για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλος ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λέει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό που κάνει η Mercedes Benz για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το κάνουν κι άλλες εταιρείες κι εμείς σαν Παναθηναϊκός το κάνουμε, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…