Κεντρική NBA Συζητήσεις για Γκρίφιν στους Σέλτικς!
NBA

Συζητήσεις για Γκρίφιν στους Σέλτικς!

blake griffin clippers

blake-griffin-clippers

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι μια εξαιρετική ομάδα, ικανή να φθάσει πολύ μακριά τη φετινή σεζόν. Χάρη στις εξωπραγματικές εμφανίσεις του Αϊζέια Τόμας (29,9 πόντοι ανά αγώνα) αλλά και τη μαεστρική καθοδήγηση του Μπραντ Στίβενς, οι “κέλτες” βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, με ρεκόρ 37-20. Κάτι λείπει όμως, προκειμένου να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και να προκριθούν στους Τελικούς και το κενό αυτό ίσως το καλύψει ο Μπλέικ Γκρίφιν.

Οι Σέλτικς έχουν εμπλακεί σε πολλές συζητήσεις, όσον αφορά την ανταλλαγή για κάποιον σούπερ-σταρ, με τα ονόματα των Πολ Τζορτζ και Τζίμι Μπάτλερ να έχουν πέσει στο “τραπέζι” και με του Γκρίφιν να προστίθεται τις τελευταίες ώρες. Παρότι ένα deal δεν φαντάζει πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή, οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Ζακ Λόου.

“Οι Σέλτικς έχουν μιλήσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τους Κλίπερς για τον Μπλέικ Γκρίφιν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με πηγές της λίγκας αλλά μια ενδεχόμενη συμφωνία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Γκρίφιν θα είναι free-agent (λήγει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι) και η Βοστόνη θα χρειαστεί επίσημη άδεια για να του μιλήσει για το μέλλον, όπως συνέβη με τη Μινεσότα, το Κλίβελαντ και τον Κέβιν Λοβ. Οι Κλίπερς θα απαιτήσουν μια ποικιλία παικτών, ξεκινώντας με τον Τζέι Κράουντερ και με έναν εκ των Μάρκους Σμαρτ και Έιβερι Μπράντλεϊ“, τονίζει ο Λόου.

Η κίνηση αυτή θα προκαλούσε “πάταγο” στον κόσμο του NBA, σχεδόν εφάμιλλο με αυτό του ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο Γκρίφιν θα είναι ένα απίθανο “όπλο” για τη θέση “4“, ικανός να βάλει τους Σέλτικς σε τροχιά πρωταθλητισμού. Όσο για την αναφορά του Λόου, σύμφωνα με την οποία μια συμφωνία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη τώρα, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι τα ίδια λέγονταν και για τον Κάζινς, με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…