Κεντρική NBA Συνέχισε να αγωνίζεται με κομμένο χιαστό ο ΛαΒίν! (vid)
NBA

Συνέχισε να αγωνίζεται με κομμένο χιαστό ο ΛαΒίν! (vid)

zach lavine minnesota timberwolves

zach-lavine-minnesota-timberwolves

Η λέξη “κρίμα” είναι ανεπαρκής και λίγη για να περιγράψει την κατάσταση του Ζακ ΛαΒίν. Ο υπερταλαντούχος γκαρντ των Τίμπεργουλβς υπέστη ρήξη χιαστών στο προχθεσινό ματς της Μινεσότα με το Ντιτρόιτ, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση αυτή είναι το γεγονός ότι ο ΛαΒίν συνέχισε να αγωνίζεται για 6 επιπλέον λεπτά μετά τον τραυματισμό του, δίχως να έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης!

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής των “λύκων“, Τομ Θίμποντο εξέφρασε την πλήρη απογοήτευση και τη στεναχώρια του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός ενώ ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, με ανάρτησή του στο twitter δεν απέκρυψε το γεγονός ότι έβαλε τα κλάματα, στο άκουσμα της είδησης.

Την φετινή σεζόν, ο ΛαΒίν είχε 19 πόντους ανά αγώνα, 3,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας 37,2 λεπτά ανά αγώνα. Για έναν παίκτη που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα αθλητικά του προσόντα, ένας τέτοιος τραυματισμός μπορεί να αποδειχθεί ολέθριος για την μετέπειτα πορεία του. Ας ελπίσουμε ότι, με την κατάλληλη αποθεραπεία, θα μπορέσει να επανέλθει στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WRCJjYXHg6w]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…