Κεντρική Basket League Άρης Σίμτσακ: “Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ…”

Σίμτσακ: “Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ…”

aris vasilis

aris vasilisΣτον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Βασίλης Σίμτσακ. Αναλυτικά η “τοποθέτηση” του έμπειρου καλαθοσφαιριστή του Άρη στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτών των αναμετρήσεων, τόσο για τις ομάδες, όσο και για την πόλη γενικότερα. Μεγαλώσαμε με αυτούς τους αγώνες και έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στο ελληνικό μπάσκετ, άσχετα αν πλέον δεν κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πέρα όμως από την ξεχωριστή σημασία του αγώνα, υπάρχει η βαθμολογική. Εμείς θέλουμε αυτήν τη νίκη, για να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας στην πρώτη τετράδα και όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη σ’ αυτό.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Σαφώς πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει φέτος πολύ καλά στοιχεία και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, στο «Nick Galis Hall». Εμείς ρίχνουμε το βάρος στη δική μας απόδοση. Μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων και τριών ηττών, πήραμε μία άνετη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, την οποία χρειαζόμασταν και για να ξεπεράσουμε την αγωνιστική «κοιλιά».

Στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να βγάλουμε στο παρκέ σε μεγαλύτερη διάρκεια τα στοιχεία που δείξαμε στον τελευταίο αγώνα. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν.

Εύχομαι να γίνει ένα ντέρμπι το οποίο θα χαρεί ο κόσμος του μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.

“Μονοπόλυο”, ο χώρος που μπορείς να δεις… όλους τους αγώνες και που σου προσφέρει τα πάντα! Το Σάββατο κλείσε θέση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…