Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σας περιμένουμε όλους…”

“Σας περιμένουμε όλους…”

apalataki

apalatakiΤο “Παλατάκι” αναμένεται να έχει… πολύ κόσμο στο ματς με την Παρτιζάν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σχετικό κάλεσμα στους οπαδούς του “Δικεφάλου” αναφέροντας μεταξύ άλλων προς τους φίλους των “ασπρόμαυρων”… “ελάτε από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία και συνωστισμός κατά την είσοδό σας στο «Παλατάκι» μας”.

Ποντάρετε τα ματς του ΠΑΟΚ (με Παρτιζάν) και της ΑΕΚ (με Γιουβέντους) στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς που προσφέρει η 2winbet.gr στους πελάτες της και δείτε με LIVE STREAMING τις προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι Μπακς-Χιτ!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

“Το PAOK Sports Arena ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Απόψε το βράδυ στις 21:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρτιζάν Βελιγραδίου, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των Play offs του Basketball Champions League. Ετοιμαζόμαστε για μία μοναδική ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» μας, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μέσα από μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Προμηθευτείτε όλοι έγκαιρα τα εισιτήριά σας για το σημερινό παιχνίδι, θυμηθείτε ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών Black και White και ελάτε από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία και συνωστισμός κατά την είσοδό σας στο «Παλατάκι» μας. Σας περιμένουμε όλους…”.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου τα προσφέρει τα… πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…