Κεντρική Διεθνή “Σαν να είδα την οικογένειά μου”

“Σαν να είδα την οικογένειά μου”

hatcher cooper paok aek

hatcher-cooper-paok-aek

Η Παρτιζάν αγωνίζεται στο “PAOK Sports Arena” εναντίον του ΠΑΟΚ (08/02), για τα πλέι οφ του Basketball Champions League, με τον Ουίλιαμ Χάτσερ να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουίλιαμ Χάτσερ:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ η πόλη, έχω πολλές καλές αναμνήσεις σε αυτό το γήπεδο, κάποιες δύσκολες στιγμές, κάποιες μεγάλες νίκες και γενικά νιώθω πολύ καλά που είμαι πίσω. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, έχει κάνει κάποιες καλές νίκες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα τα ευρωπαϊκά του ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι.”

Για την επιστροφή του στο “PAOK Sports Arena”, αλλά και την επαφή του με τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε:
“Δεν έχουν αλλάξει οι μπασκέτες, στις οποίες έχω ακόμα ένα πολύ καλό ποσοστό! Αύριο (08/02), όμως, θα έχω να αντιμετωπίσω και μια άμυνα. Αισθάνομαι ότι ήμουν εδώ πριν λίγες ημέρες. Νιώθω πολύ καλά και έχω καλό προαίσθημα για αύριο (08/02). Δεν πρόλαβα να δω τον κόουτς.

Μίλησα με το Βαγγέλη (σ.σ. Μαργαρίτη) και τον Απόλλωνα (σ.σ. Τσόχλα) το πρωί, με κάποια μέλη του τεχνικού επιτελείου. Ήταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν, ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα κι εγώ. Είναι σαν να έχω να δω κάποιο μέλος της οικογένειάς μου και τον ξαναείδα ύστερα από κάποιο διάστημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…