Κεντρική NBA Πιρς: “Είμαι ευγνώμων για ό,τι συνέβη σήμερα!” (vids)
NBA

Πιρς: “Είμαι ευγνώμων για ό,τι συνέβη σήμερα!” (vids)

paul pierce celtics clippers 1

paul-pierce-celtics-clippers

Την απόλυτη ευγνωμοσύνη του για την πρωτοφανή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φανς της Βοστόνης εξέφρασε ο Πολ Πιρς μετά το τέλος του αγώνα των Κλίπερς με τους Σέλτικς, στην τελευταία επίσκεψη του “The Truth” στην έδρα της ομάδας που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Σχετικά με τις εντυπώσεις που του προκάλεσε η μέρα αυτή, ο Πιρς ανέφερε: “Απολαμβάνω κάθε στιγμή. Οι φανς είναι καταπληκτικοί. Εκτιμούν πραγματικά αυτά που κατάφερα να κάνω για αυτή την ομάδα. Είμαι ευγνώμων που ήρθα εδώ για μια τελευταία φορά. Ο Ντοκ (Ρίβερς) μου είχε πει ότι θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω σήμερα. Είμαι ευγνώμων και προς αυτόν που με έβαλε να παίξω. Μάλιστα, κατάφερα να σκοράρω στο τέλος!

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ποια ήταν η αγαπημένη του στιγμή, ο Πιρς τόνισε: “Τα απόλαυσα όλα. Σήμερα με “έλουσαν” με αγάπη. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι έπαιξα ενώπιον των κορυφαίων φιλάθλων στον πλανήτη για 15 χρόνια“.

Όσον αφορά τον νέο ηγέτη των Σέλτικς, τον Αϊζέια Τόμας, ο Πιρς είχε μόνο καλά λόγια να πει: “Είχα την ευκαιρία να δω τον Αϊζέια και να του μιλήσω σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών“.

Όταν ερωτήθηκε για το τελευταίο σουτ, στο οποίο ευστόχησε, ο “The Truth” ανέφερε: “Χαίρομαι που το έβαλα. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα και αυτό φάνηκε να επηρεάζει και τους συμπαίκτες μου. Τουλάχιστον θα μπορώ να λέω ότι κατάφερα να σκοράρω στο τέλος του παιχνιδιού!”

Τέλος, σχετικά με τη συμβολική κίνηση που έκανε, φιλώντας το logo των Σέλτικς στο κέντρο του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα, τόνισε: “Το είχα προσχεδιάσει! Ήταν η τελευταία φορά που θα έμπαινα στο παρκέ ως παίκτης και πιστεύω πως η κίνηση αυτή ήταν ταιριαστή“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=T03P3TXBOqg]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fkN15PhOK1A]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…