Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Περίεργο παιχνίδι, ήμασταν καλοί για 20 λεπτά”

“Περίεργο παιχνίδι, ήμασταν καλοί για 20 λεπτά”

pascual

pascual

Περίεργο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Κόροιβο ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος συμπλήρωσε το γεγονός πως η ομάδα του ήταν καλή μόνο για τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τι είπε ο Καταλανός τεχνικός:
“Καταρχήν να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στην περιοχή και μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είδα πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Το δεύτερο που θέλω να σημειώσω είναι ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν κάτω από το επίπεδο που παίζουν.

Εμείς, γύρω στα είκοσι λεπτά είχαμε καλή απόδοση στην επίθεση και βέβαια να σημειώσουμε είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και γενικά σε όλα τα πρωταθλήματα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα τα παιχνίδια.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: “Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι κρύβει δυσκολίες, γι’ αυτό μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη διαφορά. Θέλω να πω μπράβο στον κόσμο του Κοροίβου που γέμισε το γήπεδο και έκανε τόσο καλή ατμόσφαιρα και φυσικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κόροιβο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …