Κεντρική Basket League Άρης Ολοι “μέσα” πλην Ντραγκίσεβιτς

Ολοι “μέσα” πλην Ντραγκίσεβιτς

gordon 2 1

gordon 2Ο Άρης έχει το μυαλό του στον -κρίσιμο- αγώνα με την Βιλερμπάν (ο κόσμος της ομάδας καλείται για μια ακόμη φορά να κάνει το… καθήκον του ώστε το Παλέ -πάλι- να εξελιχθεί σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα για τον αντίπαλο) και στην προπόνηση της Δευτέρας δεν υπήρχαν προβλήματα πλην του τραυματία Ντραγκίσεβιτς ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες, μέσα σε αυτούς και ο Τζαμόν Γκόρντον που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο (είχε διάστρεμμα) αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος την Τετάρτη.

Ο Aντετοκούνμπο μετά τους 28 πόντους του κόντρα στους Σανς, έχει μπροστά του τον αγώνα Καβαλίερς-Μπακς. Η 2winbet.gr θα προσφέρει το ματς στους πελάτες της με LIVE STREAMING, όπως και όλα του ΝΒΑ με τις καλύτερες αποδόσεις!

Οσο για την συνεργασία του με τον Άρη; Στους “κίτρινους” επιβεβαιώνουν αυτό που είχαμε γράψει, ότι δηλαδή ο Άρης μετά το τέλος του πρώτου μήνα έχει δικαίωμα να βάλει “στοπ” στο συμβόλαιο του Γκόρντον δίχως ωστόσο να “βγαίνει” από την ομάδα ότι αυτό το θέμα θα “τρέξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…