Κεντρική Διεθνή Ο Ρούντι αποθέωσε τον Ντόντσιτς

Ο Ρούντι αποθέωσε τον Ντόντσιτς

real armani

real-armani

“Μέλι στάζει” για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος δήλωσε πως είναι απόλαυση να βλέπεις το Σλοβένο να αγωνίζεται. Ο 17χρονος άσσος της Ρεάλ Μαδριτής “τρελαίνει κόσμο” με τις εμφανίσεις του, με τον συμπαίκτη του στη “βασίλισσα” να τον αποθεώνει.

“Πρέπει όλοι να τον φροντίζουμε και να τον προσέχουμε. Είχα την ευκαιρία να ζήσω και τον Ρίκι (σ.σ. Ρούμπιο), αλλά είναι λίγο διαφορετικοί. Ο Λούκα είναι ένα φυσικό ταλέντο και είναι δύσκολο να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, επειδή υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στο ρόστερ. Αλλά τα καταφέρνει μια χαρά με τη φανέλα της Ρεάλ, δουλεύει πολύ σκληρά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Είναι νέος ακόμα κι έχει πολλά να μάθει. Είναι μόλις 17 και δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, δήλωσε αρχικά ο Ισπανός άσσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φοβερή ντρίμπλα στον αγώνα με την Μπασκόνια, λέγοντας:”Αυτό που έκανε στη Βιτόρια είναι για… κορνίζα! Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ 17 και έπαιζα στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι απόλαυση να βλέπεις τον Λούκα να παίζει! Κι εμείς πρέπει να το απολαμβάνουμε και να τον βοηθήσουμε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τίτλους και φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…