Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Πέινερς και το “ευχαριστώ”

Ο Πέινερς και το “ευχαριστώ”

paok peiners

paok peinersΟ Ζάνις Πέινερς παρά τον θάνατο του πατέρα του λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Άρη, προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος στο δύσκολο ματς του ΠΑΟΚ με τους “κίτρινους” και είναι γεγονός πως τα πήγε περίφημα καθώς έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Οπαδός του “Δικεφάλου” την Δευτέρα έδωσε τα συγχαρητήριά του προς τον Λετονό (στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook) “μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει τις τελευταίες μέρες” τονίζοντας μάλιστα πως έχει τον… “αιώνιο σεβασμό μου”. Αυτό το μήνυμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πέινερς ο οποίος έγραψε: “Ευχαριστώ γι’ αυτές τις λέξεις. Σημαίνουν πολλά για μένα!“.

Τι θα κάνει η… παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς (οι Καβαλίερς) στο εκτός έδρας ματς με τους Γουίζαρντς που μετρούν 7Χ7; Δείτε με LIVE STREAMING το παιχνίδι στην 2winbet.gr η οποία προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Στο μεταξύ επισήμως από τον ΠΑΟΚ δεν αναφέρεται πόσοι οπαδοί από την Παρτιζάν θα βρεθούν στο “Παλατάκι” για το ματς της Τετάρτης, αλλά τονίζεται πως θα υπάρχει πολύς κόσμος από πλευράς Σέρβων (κάτι γνωστό βέβαια εδώ και μέρες). Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα κάποιοι οπαδοί της Παρτιζάν μεμονωμένα προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και γενικώς δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το μόνο δεδομένο είναι πως η ατμόσφαιρα στον αγώνα με τους Σέρβους θα είναι… γιορτινή αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου τα προσφέρει τα πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…