Κεντρική NBA Ντίβατς: “Είχαμε και καλύτερη προσφορά για τον Κάζινς” (vid)
NBA

Ντίβατς: “Είχαμε και καλύτερη προσφορά για τον Κάζινς” (vid)

vlade divac

vlade-divac

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, με αφορμή την ανταλλαγή του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Ο θρυλικός Σέρβος αποκάλυψε, με περίσσια ειλικρίνεια, ότι το Σακραμέντο είχε καλύτερη προσφορά 2 μέρες πριν, ώστε να ανταλλάξει τον “Boogie” αλλά λανθασμένα αρνήθηκε!

Με την απάντηση αυτή, ο Ντίβατς θέλησε να υποδείξει τον λόγο που οι Κινγκς δέχθηκαν να προχωρήσουν σε συμφωνία με τους Πέλικανς τόσο νωρίς (4 μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών), παίρνοντας τόσα λίγα ανταλλάγματα, με την δικαιολογία να μην επαναληφθεί το ίδιο λάθος. Το συμβόλαιο του Κάζινς έληγε το καλοκαίρι και το Σακραμέντο δεν θα ήθελε να τον χάσει δίχως να πάρει κάτι πίσω (αν και οι δύο πλευρές φαίνονταν πολύ αισιόδοξες πως θα υπάρξει συμφωνία για ανανέωση).

Αν μη τι άλλο, η απειρία του Ντίβατς στον ρόλο του γενικού διευθυντή εκτέθηκε σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, επανέλαβε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι ήταν δική του απόφαση να ανταλλαχθεί ο Κάζινς και όχι του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βίβεκ Ράναντιβ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BtNKflXGm_U]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…