Κεντρική Basket League Άρης “Να παίξουμε σαν να είναι αγώνας νοκ-άουτ…”

“Να παίξουμε σαν να είναι αγώνας νοκ-άουτ…”

Πρίφτης

apriftisΔεν υπάρχουν προβλήματα για τον Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με το Στρασβούργο (στο Παλέ οι “κίτρινοι” είχαν νικήσει με 71-52). Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δήλωσε για τον αγώνα της Τετάρτης:

“Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Basketball Champions League και τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας, στη Γαλλία κόντρα στο Στρασβούργο. Μετά το καλό παιχνίδι που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ και να πάρουμε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπούμε στο παρκέ με τη λογική ότι έχουμε πλεονέκτημα 19 πόντων. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σαν να πρόκειται για νοκ-άουτ αγώνα που δίνει την πρόκριση“.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα, η εικόνα της οποίας στο πρώτο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία της, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται πολύ καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Την… πρόκριση στην επόμενη φάση “βλέπουν” οι ομάδες του Champions League και τα παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, οι πελάτες της 2winbet.gr θα έχουν την δυνατότητα να τα ποντάρουν στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…