Κεντρική Basket League Άρης “Να μην καβαλήσουμε το καλάμι…”

“Να μην καβαλήσουμε το καλάμι…”

kavvadas 1

kavvadasΌπως με το Στρασβούργο, έτσι και απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, ο Άρης έπαιξε ωραίο μπάσκετ, “άρπαξε” δύο σερί νίκες και πλέον έχει μπροστά του τα ματς με Ολυμπιακό (για πρωτάθλημα) και Παναθηναϊκό (τελικός Κυπέλλου).

Ο Βασίλης Καββαδάς στάθηκε στο ότι οι “κίτρινοι” θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι της Τετάρτης (15/2) απέναντι στους “ερυθρόλευκους” στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα ο Ελληνας σέντερ είπε:

Για την νίκη απέναντι στον Προμηθέα: “Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι κάτι που πρέπει να το φτιάξουμε… Συνήθως μετά από κρίσιμα παιχνίδια χαλαρώνουμε λίγο και δεν έχουμε σταθερότητα. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, ομάδα με πλάνο, καλό ρόστερ και προπονητή. Εμείς ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε μια σημαντική νίκη”.

Σπουδαίο ματς στην Ισπανία μεταξύ της Μάλαγα και της Ρέαλ και “δυνατά” παιχνίδια στο ΝΒΑ όπως μεταξύ άλλων Νικς-Σπερς και Τίμπεργουλβς-Μπουλς. Οι πελάτες της 2winbet.gr θα ποντάρουν στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς έχοντας την δυνατότητα των LIVE STREAMING! Εσείς;

Για τα ματς που ακολουθούν, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου: “Ο κάθε μήνας έχει τις δυσκολίες του. Είναι μία σεζόν γεμάτη παιχνίδια. Τον Δεκέμβριο λέγαμε πως ο Ιανουάριος είναι ο πιο δύσκολος μήνας, έφυγε ο Ιανουάριος και λέμε πως ο Φεβρουάριος είναι ο πιο δύσκολος. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο. Με οποιαδήποτε ομάδα, είτε ευρωπαϊκή, είτε ελληνική… Πήγαμε για παράδειγμα μέσα στα Τρίκαλα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε. Όλες είναι καλές ομάδες, το μπάσκετ έχει εκσυγχρονιστεί και όλοι δουλεύουν καλά. Εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί, να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, να μην καβαλήσουμε το καλάμι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.

Για το αν έχει στο μυαλό του τον τελικό του Κυπέλλου: “Να πω την αλήθεια, εγώ δεν τον έχω. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό ματς, το περιμένει όλη η πόλη αλλά έχουμε τον Ολυμπιακό την Τετάρτη”.

Για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”: “Μόνο οφέλη θα έχουμε από αυτόν τον αγώνα. Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με ένα σύνολο παικτών που αποτελούν την «αφρόκρεμα». Εμείς πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Θα πάμε να παίξουμε δυνατά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε”.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου τα προσφέρει τα… πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…