Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μια μεγάλη επιτυχία…”

“Μια μεγάλη επιτυχία…”

soylis palataki 1 2

soylis-palataki-1Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Παρτιζάν και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά από αυτό το “διπλό”. Αρχικά είπε:

“Εύχομαι γρήγορη επάνοδο στους παίκτες που απουσίαζαν σήμερα (εννοεί της Παρτιζάν καθώς λόγω τροφικής δηλητηρίασης έμειναν στα πιτς οι Χάτσερ, Κοπρίβιτσα και Μαρίνκοβιτς). Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και οι φίλαθλοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο. Τέτοιες καταστάσεις δύσκολα βλέπουμε. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, εκμεταλλευτήκαμε ίσως τις απουσίες του αντιπάλου και τα συνεχόμενα ματς που έδωσε τρεις σερί μέρες. Παίξαμε καλό μπάσκετ και για 37 λεπτά φαινόμασταν ότι ήμασταν η ομάδα που θα κερδίσει αυτό το ματς. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μετά να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελευταία λεπτά. Αυτή η πρόκριση είναι καλή για εμάς, εύχομαι τα καλύτερα στην Παρτιζάν”.

Για το αν είναι υπέρβαση η πρόκριση: “Μια διεθνή νίκη ανεβάζει το πρεστίζ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τους παράγοντες, για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας”.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: “Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε εδώ. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες και πήραμε την νίκη αλλά και την πρόκριση”.

Για τα πολλά τρίποντα: “Είχαμε πρόβλημα κοντά στο καλάθι. Μας έδιναν χώρα για σουτ τριών πόντων”.

Για το αν αυτή η νίκη δίνει κουράγιο: “Αν δεν είχαμε κουράγιο θα είχαμε φύγει όλοι μας. Κάθε νίκη ανεβάζει το πρεστίζ”.

Για την όχι μεγάλη χρησιμοποίηση του Μιλιένοβιτς: “Είχα βάλει τους πιο εύστοχους παίκτες και ήθελα παίκτες εύστοχους σε βολές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…