Κεντρική Basket League Άρης “Μερικοί γουστάρουν την αρνητική ενέργεια…”

“Μερικοί γουστάρουν την αρνητική ενέργεια…”

vlado pic

vlado picΓενικότερα στην ομάδα του Άρη ασκήθηκε σκληρή κριτική μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ένα μήνυμα του Βλάντο Γιάνκοβιτς στο instagram που έλεγε σε φίλαθλο ότι ήταν στον… πάγκο στο ματς με τον “Δικέφαλο” (όταν ο οπαδός του Άρη του άσκησε κριτική), από κάποιους “ερμηνεύτηκε” ότι άφησε αιχμές κατά του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής την Δευτέρα σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για… αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω από την ομάδα και την οποία μερικοί την… γουστάρουν ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με το Στρασβούργο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τους Γάλλους: “Το αυριανό παιχνίδι είναι ποκλύ δύσκολο για εμάς. Προερχόμαστε από μία εμφάνιση όχι και τόσο καλή στο ντέρμπι της πόλης το οποίο όλοι οι φίλαθλοι, όπως και εμείς, θέλαμε να κερδίσουμε. Το Στρασβούργο είναι μία πολύ αθλητική ομάδα που κάνει συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Τρέχει καλά και το παιχνίδι της έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Τα συστήματά του μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Εμείς μπορούμε να κρίνουμε το αυριανό ματς, ο καλός μας εαυτός. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η παρουσία του κόσμου. Ο Αρης έχει ίσως τους πιο μπασκετικούς φιλάθλους στην χώρα και νομίζω καταλαβαίνουν την κρισιμότητα του αυριανού παιχνιδιού και την κρισιμότητα της παρουσίας τους”.

Τι θα κάνει η… παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς (οι Καβαλίερς) στο εκτός έδρας ματς με τους Γουίζαρντς που μετρούν 7Χ7; Δείτε με LIVE STREAMING το παιχνίδι στην 2winbet.gr η οποία προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα το φάρμακο δεν είναι η κακή κριτική πολλών… Το αντίδοτο για την κακή κριτική είναι είναι να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτό το ματς την συγκεκριμένη περίοδο και ανυπομονούμε να έρθει η αυριανή μέρα”.

Για σχόλιό του στο instagram (το οποίο κάποιοι το “ερμήνευσαν” ότι αφήνει αιχμές για τον Πρίφτη): “Βρισκόμαστε σε μία χώρα που καλώς ή κακώς υπάρχουν πάντα αυτοί οι καλοθελητές. Οι λεγόμενοι προπονητές του καναπέ και γενικά οι κριτές του μπάσκετ, τι είναι το καλό και το κακό μπάσκετ. Νομίζω πως έρχεται μία πολύ ωραία περίοδος στον Άρη και φυσικά δεν αρμόζει σε κανέναν σε αυτή την ομάδα, από την διοίκηση μέχρι τον προπονητή και τον τελευταίο παίκτη, να υπάρχει αρνητική ενέργεια. Φαίνεται κατά πολύ ότι μερικοί γουστάρουν αυτή την αρνητική ενέργεια… Το πιο βασικό είναι να υπάρχει θετική ενέργεια.

Υπάρχει μια σειρά αγώνων σημαντική για τον σύλλογο και για τους παίκτες της ομάδας. Νομίζω τα διπλά παιχνίδια με το Στρασβούργο και ο τελικός του Κυπέλλου είναι κάτι που πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Οσο για το οποισδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι είναι κριτής και μπορεί να πει την γνώμη του, είτε για την προπονητική, είτε για την παικτική, νομίζω πως ο κόουτς και εμείς οι παίκτες, βρισκόμαστε σε αυτή την θέση για κάποιο λόγο και δεν είμαστε τυχαία σε αυτή την θέση. Υπάρχει τρομερή εμπιστοσύνη από όλους στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό το 5%-10% των κακών φιλάθλων δεν πρέπει να υπάρχουν. Νομίζω ότι οι υγιείς φίλαθλοι θα εμφανιστούν αύριο και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε”.

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας αλλά και του ίδιου: “Είναι μία συνολική εικόνα στο τι πρέπει να παρουσιάζουμε. Συμφωνώ πως και εγώ δεν είμαι σταθερός. Αυτοί οι τόσο κρίσιμοι αγώνες είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς με έναν συγκεκριμένο τρόπο που ζητούν οι προπονητές μας και εμείς από τους εαυτούς μας. Νομίζω μπαίνουμε λάθος σε μερικά παιχνίδια και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό γιατί υπάρχει μια ευκαιρία μπροστά μας που αν εκμεταλλευτούμε μπορούμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι”.

Για τον στόχο της ομάδας στο ματς με το Στρασβούργο: “Αν έρθουν οι υγιείς φίλαθλοι, όπως έχονται πάντα σε τέτοια ματς, νομίζω η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Εχουμε δει παιχνίδια στα οποία η έδρα παίρνει από μόνη της προκρίσεις ακόμη και σε τελικούς”.

Εφεση για την τιμωρία Λάσκαρη

Η ΚΑΕ Άρης έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Νίκου Λάσκαρη από τον αθλητικό δικαστή και αναμένεται να το κάνει τα επόμενα 24ωρα.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου προσφέρει τα… πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικών!

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…