Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με την ΑΕΚ στο Μόντε Κάρλο (vid)

Με την ΑΕΚ στο Μόντε Κάρλο (vid)

aek champions league omadiki

aek-champions-league-omadiki

Τη Μονακό αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στους “16” του Basketball Champions League, με τον επαναληπτικό να γίνεται στη Γαλλία και τους φίλους της “Ένωσης” να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί. Με ανακοίνωση της, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ διοργανώνει εκδρομή στο “πριγκιπάτο”, ώστε η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς να έχει την συμπαράσταση των οπαδών της στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου.

 Η Ανακοίνωση:

“H Βασίλισσα» προκρίθηκε στους «16» του Basketball Champions League και ο δρόμος της διάκρισης παραμένει ανοικτός. Η ΑΕΚ B.C. διοργανώνει ταξίδι, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στο Μόντε Κάρλο, εκεί όπου την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.30 τοπική, 21.30 Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τη Μονακό για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Οι φίλοι της ΑΕΚ, που το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο ίδιο τσάρτερ μαζί με την αποστολή της «Βασίλισσας».

Το πρόγραμμα του ταξιδιού διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 7 Μαρτίου: 11.30 π.μ. Αναχώρηση ιδιωτικής πτήσης charter Aegean Airlines από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d’Azur. Μεταφορά από το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d’Azur σε ξενοδοχείο στο Μόντε Κάρλο. Μία διανυκτέρευση με πρωινό.
Τετάρτη 8 Μαρτίου: Μεταφορά στο γήπεδο της AS Monaco (Ώρα αναχώρησης αναμένεται να καθοριστεί). Εισιτήριο για τον αγώνα. Μεταφορά προς το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d’Azur μετά τη λήξη του αγώνα. Εισιτήριο επιστροφής με ιδιωτική πτήση charter Aegean Airlines από Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d’Azur προς Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα και υπολογίζεται στις 00.00 τοπική ώρα).

Κόστος συμμετοχής: από 399 ευρώ ανά άτομο, με εξασφαλισμένο εισιτήριο αγώνα και επιπλέον φόρους αεροδρομίων 57 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 2102821008 (11.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.) μόνο Παρασκευή (24/02) και Τρίτη (28/02), και καθημερινά, ήτοι 24/02 έως 28/02), στο e-mail m.velonaki@aekbc.gr. Τελευταία ημέρα κρατήσεων: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…