Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης: “Mείναμε μέσα στο παιχνίδι”

Λυκογιάννης: “Mείναμε μέσα στο παιχνίδι”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

Ο Κολοσσός Ρόδου “πάλεψε”, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ανώτερο Παναθηναϊκό. Ο Άρης Λυκογιάννης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε τη σημασία του επόμενου παιχνιδιού με τη Δόξα Λευκάδας (04/03).

Αναλυτικά:

“Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλη διάρκεια του παιχνιδιού. Το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει το προβάδισμα και να το συντηρήσει μέχρι το τέλος. Αλλά, δεν του επιτρέψαμε να πάρει μεγάλες διαφορές και μείναμε κοντά στο παιχνίδι.

Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Όμως, τώρα ξεκίνα μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία προσπαθούμε να τα σημαδέψουμε. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας στη Λευκάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε όπως πρέπει, για να το κερδίσουμε”.

Ο Χρήστος Σαλούστρος εκπροσώπησε τους παίκτες του Κολοσσού σχολιάζοντας: “Θεωρώ ότι μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και όμορφο για εμάς. Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε ένα σερί που δεν ανταποκριθήκαμε καλά και ο Παναθηναϊκός θέλει 1-2 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως, από σήμερα το βράδυ το ματς αυτό τελειώνει. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί είναι μία περίεργη ομάδα η Λευκάδα. Τώρα, ξεκινά ένας μαραθώνιος παιχνιδιών που μπαίνει το “πρέπει”. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε και για το δύσκολο ματς με τη Λευκάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…