Κεντρική NBA NCAA Καταπληκτικός Ντόρσεϊ, “εκτέλεσε” τους Γουάιλντκατς! (vid)

Καταπληκτικός Ντόρσεϊ, “εκτέλεσε” τους Γουάιλντκατς! (vid)

tyler dorsey oregon ducks

tyler-dorsey-oregon-ducks

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, οι Όρεγκον Ντακς πέτυχαν μια από τις πιο εμφατικές νίκες τους στη σεζόν, επικρατώντας των Αριζόνα Γουάιλντκατς με 85-58. Έτσι λοιπόν τους ισοφάρισαν στην κορυφή της περιφέρειας Pac-12, με τον Έλληνα γκαρντ να “βομβαρδίζει” από τη γραμμή του τριπόντου.

Ο Ντόρσεϊ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, με 23 πόντους (6/6 τρίποντα!), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Παρά το γεγονός ότι οι Γουάιλντκατς διαθέτουν την καλύτερη περιφερειακή άμυνα της Pac-12 (οι αντίπαλοί τους σουτάρουν μόλις με 29,4% στα τρίποντα ανά αγώνα), οι Ντακς τους “κονιορτοποίησαν”, με 16/26, δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης. Όπως δήλωσε ο Ντόρσεϊ μετά το τέλος του αγώνα: “Αφού είχα βάλει το πρώτο σουτ ένιωσα ότι μπορούσα να συνεχίσω“.

Με τη νίκη αυτή, το Όρεγκον επέκτεινε το σερί εντός έδρας νικών στις 40(!), επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στις ΗΠΑ! Ακόμη, το σερί νικών του Αριζόνα σταμάτησε στον αριθμό 15, με το ποσοστό τους στα σουτ εντός πεδιάς του 1ο ημίχρονου (25,8%) να είναι μακράν το χειρότερό τους φέτος.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VaVv9UmGP98]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…