Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Καλή ομάδα η Τενερίφη, να μην κάνουμε λάθη…”

“Καλή ομάδα η Τενερίφη, να μην κάνουμε λάθη…”

aSoulis-MarkopoulosΓια το εντός έδρας ματς με την Τενερίφη μίλησε την Δευτέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναφορικά με τους Ισπανούς στην media day που έγινε στο “Παλατάκι”, είπε μεταξύ άλλων:

“Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πρώτη στην Ισπανία και αυτό δείχνει την ποιότητά της. Μπορεί να μην έχει μεγάλα ονόματα αλλά έχει καλούς παίκτες. Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη επίθεση από τον ρυθμό και τους αιφνιδιασμούς. Εχουν πολύ δυνατή επιλογή στην επίθεση στα σουτ ενώ είναι καλοί και στο τρίποντο”.

Για τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο ματς: “Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη για να υπάρχουν εύκολα καλάθια. Να πάρουμε πολλούς πόντους από την επίθεση μας. Πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή επιθετικά και να μην δώσουμε περιφερειακά σουτ”.

Για τον Σάιμπερτ: “Είναι μεγάλη μονάδα μας. Είναι ο σουτέρ της ομάδας, βοήθησε στο να δώσει εύκολα καλάθια και να ξεκολλήσει την ομάδα. Θα δούμε πως μπορούμε να καλύψουμε αυτό το κενό με άλλα παιδιά”.

Για τον κόσμο: “Πάντα τον θέλουμε…. Εχουμε παίξει και με πολύ αλλά και με λιγότερο κόσμο. Αυτές είναι οι ομάδες είναι συνηθισμένες σε τέτοιες ατμόσφαιρες”.

Για το αν ο προπονητής σε τέτοια ματς θέλει έναν βατό αντίπαλο ή ένα μεγάλο όνομα: “Δεν υπάρχει στο μυαλό τι είναι πιο βατό. Υπάρχουν διαφορετικές δυσκολίες σε κάθε ομάδα. Κάθε αντίπαλος έχει τον τρόπο παιχνιδιού του. Πρέπει να βρεις τρόπο να τους αντιμετωπίσεις αλλά και να παίξεις στον ρυθμό των αντιπάλων”.

Ο Aντετοκούνμπο μετά τους 28 πόντους του κόντρα στους Σανς, έχει μπροστά του τον αγώνα Καβαλίερς-Μπακς. Η 2winbet.gr θα προσφέρει το ματς στους πελάτες της με LIVE STREAMING, όπως και όλα του ΝΒΑ με τις καλύτερες αποδόσεις!

Τσόχλας: “Γιατί όχι νίκη…”

Ο Απόλλων Τσόχλας τόνισε: “Είναι δύσκολο ματς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί όχι να πάρουμε την νίκη στην έδρα μας. Εχει πλουραλισμό στην επίθεση η Τενερίφη. Πρόσφατα έβαλε 85 πόντους και ο πρώτος σκόρερ, αν θυμάμαι καλά, είχε 12. Ολοι είχαν σκοράρει. Είναι μια ομάδα που δίνει πολλές ασίστ. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτη στην Ισπανία. Παίζει ωραίο μπάσκετ και όμορφο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για τις ανάσες και για τον Σάιμπερτ: “Μια χαρά, όλα καλά (σ.σ. για τις ανάσες)… Θας μας λείψει ο Σάιμπερτ. με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει αυτό το παιδί αλλά και γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κανέναν απόντα. Είμαστε στενοχωρημένοι. Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε το κενό του”.

Για τον κόσμο: “Ελπίζω να ανταποκριθεί. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσουν όλοι οι μπασκετικοί φίλαθλοι”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Με πείραξαν πολλά από εκεί αλλά τα αφήνουμε πίσω και πάμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το ποιον ξεχωρίζει από την Τενερίφη: “Τον Μπόγρη… Ο Γουάιτ είναι πολύ καλός από τα γκαρντ. Ο Ντόρνεκαμπ είναι κινητήριος μοχλός από τους φόργουορντ… Δεν έχουν 1-2 παίκτες όμως για να στηρίζονται. Ανεξάρτητα ποιος θα παίξει καλά, είναι ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …