Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Είναι πρόκληση για εμάς…”

“Είναι πρόκληση για εμάς…”

pasquak

pasquakΓια τον τελικό με τον Άρη μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Συγκεκριμένα είπε στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Παλέ την Παρασκευή: “Είναι ωραίο να βλέπουμε ανυπομονησία για έναν τελικό. Είμαστε χαρούμενοι να διεκδικήσουμε το πρώτο Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο αλλά και ωραίο παιχνίδι. Είναι πρόκληση να κερδίσουμε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης παίζει καλά, είναι δύσκολο να χάσει εδώ. Στον τελικό μπορεί να γίνει το ο,τιδήποτε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Για το πώς προετοιμάζεται για τον πρώτο του τελικό με τους “πράσινους”: “Κάθε μέρα στον αθλητισμό έχεις την ευκαιρία να ανέβεις επίπεδο και έχεις μια νέα πρόκληση. Προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένος, να ετοιμάζω τους παίκτες μου… Πάντα με αίσθημα με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο κόουτς… Ετσι γίνεται όλη η προετοιμασία. Είναι μια νέα εμπειρία, μια νέα στιγμή”.

Για το ότι ο Παναθηναικός βασίζεται πολύ στα σουτ τριών πόντων: “Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Επίσης εξαρτάται και από την τακτική του αντιπάλου. Μου αρέσει η ομάδα να ανοίγεται στον χώρο και να τιμωρεί την αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι κάτι νέο αυτό, να έχει η ομάδα μου αυτό το χαρακτηριστικό… Είναι φυσιολογικό να γίνεται όταν στη θέση “5” έχεις παίκτες με καλό ποσοστό. Στο τέλος μετράει να πετύχεις έναν πόντο παραπάνω από τον αντίπαλο”.

Καλάθης: “Δύσκολο παιχνίδι…”

Ο Νικ Καλάθης ανέφερε: “Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι δύσκολο ματς. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ξέρει πως θα παίξει. Είναι ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Είναι στόχος το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε πανέτοιμοι”.

Για το ότι ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο του Άρη: “Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, ο κόουτς μας έχει προετοιμάσει. Νομίζω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…