Κεντρική Διεθνή “Είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση”

“Είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση”

Euroleague 4

euroleague-bartzokas-barcelona

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά τη “σφαλιάρα” από τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την Ευρωλίγκα ηττήθηκε και από την Μπιλμπάο, αυτή τη φορά για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε την ευθύνη για τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν μια ακόμη κακή και δύσκολη μέρα για εμάς. Η ομάδα έπαιξε δίχως ένταση, χωρίς αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Συνεχίζουμε να χάνουμε παίκτες, χάνουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ο Βίκτορ (Κλαβέρ) έπαιξε έχοντας κάνει πρώτα δύο ενέσεις, ο Τζάστιν (Ντόελμαν) τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Όταν κερδίζεις, φτιάχνεις την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, μέχρις ότου επιστρέψουν όλοι οι απόντες και είμαστε πλήρεις. Για πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω κάτι αντίστοιχο σε ομάδα. Οι ήττες επηρεάζουν τους παίκτες, αλλά είναι η πραγματικότητα αυτή, πρέπει να τη δεχτούμε και να παλέψουμε. Έχουμε κάνει συσκέψεις με τους παίκτες, προσπαθούμε να τους δείξουμε πως τους στηρίζουμε. Δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε χημεία. Για μένα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος. Παρότι είμαι αρκετούς μήνες στην ομάδα, υποθέτω πως υπάρχουν άτομα που μπορεί να έχουν αμφιβολίες για μένα ή την ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Να παίξουν οι μικροί; Είναι δύσκολο να ανταποκριθούν όλοι σε αυτό το επίπεδο, χρειαζόμαστε νίκες, αλλά προσπαθούμε παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νεαρά παιδιά.

Παίξαμε πολύ άσχημα, πραγματικά άσχημα. Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στους παίκτες, αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν ήμασταν καλοί απόψε. Κατανοώ πως αισθάνονται όλοι. Είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση, αλλά δεν νιώθω ένοχος. Λυπάμαι για το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιστρέψουμε το κλίμα”.

Τέλος, ερωτώμενος για τον Εξέιβιερ Μάνφορντ είπε:”Eχει κάνει μερικές μόλις προπονήσεις, οπότε δεν ήταν έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…