Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός”

“Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

Στο κρίσιμο σημείο που η ομάδα του βρέθηκε μπροστά στο σκορ αλλά έπειτα πήρε λάθος αποφάσεις στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός τιμώρησε τις κακές επιλογές των παικτών του.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός των “θαλασσί”:
“Αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Τηρούμενων των αναλογιών και των προβλημάτων ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Το κομβικό σημείο ήταν, όταν περάσαμε μπροστά με 4-5 πόντους και ο τρόπος που το διαχειριστήκαμε. Τρέχαμε σαν να χάναμε εμείς, με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη. Ο Ολυμπιακός το τιμώρησε αυτό και έκανε ένα μεγάλο σερί, ενώ εμείς παρά το ξέσπασμα που κάναμε, δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε μόλις δύο ημέρες μπροστά μας, για να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο. Το πώς έγινε αυτή αγωνιστική έτσι, δεν μας ευνοεί. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας, για να εμφανιστούμε όπως πρέπει με τον Κόροιβο“.

Για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του Παπαδάκη: “Πιστεύω πως το παιχνίδι ήταν πολύ πιο physical σήμερα. Πήγε πολύ στο ξύλο και πιστεύω ότι τα πιο μεγάλα σχήματα και κορμιά ταίριαζαν περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς”.

Τέλος, από πλευράς παικτών ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέφερε ότι “ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αρκετά και μέχρι το ημίχρονο ήμασταν κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και στην επίθεση και στην άμυνα. Δώσαμε το δικαίωμα να τρέξουν και να πετύχουν εύκολους πόντους. Έτσι, δεν ήταν εύκολο να το γυρίσουμε μετά, όπως με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, καθώς εμείς δεν καταφέραμε να παίξουμε και τα 40 λεπτά το ίδιο μπάσκετ, ενώ και τα μικρά λάθη που κάναμε τα τιμώρησαν. Ελπίζω να μάθουμε από αυτό, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ομάδα που της αξίζει να είναι στην πρώτη εξάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Κόροιβο που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…